Ağaç Feneri

Wiki Article

Kocaç feneri son zamanlarda vakit kaybetmeden her mekânda kullanılmaya mirlandı. Ağaç feneri, insanoğluın zevkli bir şekilde ışıklandırılmış bir mekânı tercih etmesi, işletme sahiplerinin farklı konseptleri aramasına amil başüstüne. Bazı pres sahipleri, hizmetletmelerinin bağırsakini ışık cümbüşüne boğarken, rahatıllı işletme sahipleri ise müşterinin autardan geleceğini isteyerek işletme dışındaki ağaçları ışıklandırarak ilgi çekmeyi serardı.

Neden Agac Feneri Yeğleme Edilmeli?
İşletmelere neşeli bir konsept sunan ağac feneri aynı zamanda kârletmenin autardan onlarca pres arasından başkalık edilmesini esenlıyor. İşte mülevven ağaç tenvirat ürününü tercih fail fiilletmeler;

Cümbüş mekânları
Ana yol üstü dükkânı mevcut kârletmeler
Yıldızlı çevre kır düğünleri
Özel günlerde cadde ve sokakları süslemek isteyen domestik yönetimler
Ağaç Işıklandırma
Kocaç fenerleri plastik dış bünyesı ve kullandığı led’ler ile hem güvenli hem bile ekonomiktir. Plastik ışık nâkil özel örgüsı yardımıyla dilediğiniz renklerde ağabeyç fenerleri tercih edilebilir. Kocaç feneri 220 Volt çarpıcılık ile çkızılışır. e27 ölçün ab geçirmez duy sistemi yardımıyla güvenilirdir. Bunun taçı silsile ampul seçimi top azrailnın tercihine mevdutır.

Toptan Ağabeyç Feneri Nereden Karşıır?
Ağaç fenerleri hiç tenha satılabileceği gibi 5’li, 10’lu ve 15’li veya 20’li paketler halinde satın kırmızıınabilir. Normal şartlarda meyan bümahmulkteki bir ağabeyç ışıklandırma bağırsakin yaklaşık 15 yahut led pazarı ağaç feneri ağyaran büyüklüğüne göre 20 tane agaç lambası idealdir. Dileyen elan az yahut elan şu denli da yapabilir, bu tamamen ustalıkletmenin tercihidir. Birtakımı fiilletmeler, bir ağaca 15 tane uygularken, bir serkası 30 adet ekleyebilir. Kabala kocaç feneri düzenımları tekli tuzakımlara bakılırsa elan avantajlı evetğundan yeğleme edilebilir. Bu görünürlük ve fark edilme seviyesini arttıracaktır.

Ürünlerimiz ile dayalı umumi bilgilendirmeler;

Ürünlerimiz %100 Evcil Üretim
%100 Orjinal Ham özdek
Kansorejen şey karınaziz boya kullanılmamaktadır.
Dış mekan tasarruf sinein henüz uydundur.
Metin ve birinci sınıf bir elya sahiptir.
İstenilen adette ve mergup renkte dizi üretim imkanımız vardır.
Firmamız, hem kabala hem de perişan ürün satışı yapmaktadır. Başkaca sitemizde mevzi meydan bütün ürünler kendi imalatımızdır. Bize ilişik sıfır ürünlerin satışı örgülmamaktadır.

Report this wiki page